neas singel life back!

alla sötnosar vi är osociala bloggare för i går förlorade nea sin kille dom hade vart tsm 4 dagar från 5 månader och vi blev skit sura och nea så klart skit ledsen så vi köpte glass och sket i livet fär sekunden altså inte emosar utan osociala endast! Idag ska först nea träna i några timmar tills 8 på kvällen men sen har vi planerat att äntligen bara vara själva hahah äntligen låter ju som om vi aldrig vart de men what ever.. Vi har planerat att vi först ska äta sushi förmodlgen sen ska vi bara döö framför datorn eller tv:n men neas bror tjej tror vi kommer hit idag och då ska vi baka kärleks mums till domlite sött va?! Hhaha men tyyst de  e en hemliss ! vi är grymma kockar. Vi hörs Kisses!


Kissees

Godmorgon! Nu snackar n & b i tele vi snackar om vad vi ska hitta på ikväll något extra kul men vad? Ush svårt att hitta på men kanske bara vara hemma eller dra till Nylander och träffa henne hon ska ju ändå vara med några andra goingar i kväll så kanske dom fast vi orkar egentligen inte men vi måste hinna shoppa lite efter neas träning! Vilket vi har räknat ut att vi hinner , nea har jätte lent hår i dag och hon använder såklart rosa shampo & balsam , trust on pink , it´s work! What ever , Vi får se va vi ska hitta på nea va ju på resturang i går så nog inte resturang men mat framför dörren och bara softa efter stan?! Kanske lite segt what ever vi bestämmer senare.

Ni kanske har fattat att de blir rätt seg uppdatering på bloggen även om vi skulle vara mera akktiva denna veckan nea är i tränings hallen minst 30 timmar denna veckan ja under en hel vecka men alla lovers vi hörs i kväll för då blire iallafall lite händelser att berätta , love to everyone / bella & nea never forget that we love you and thats true haha what ever , Kisses!


När ens föräldrar shoppar och dom vet vad man älskar!
Nea love pink , really true!


we ask you!

Vi måste bara fråga er ?
Vi tog ju en blogg paus rätt så länge or what?
Men hur kommer de sig att ni alla stannade kvar?

GODMORGON!

Hello all sweets and uglys!
ÖÖhhm de där lät ganska idiotiskt but what ever`?
Iallafall går dagen blev lyckad hmm 20 kilo tungre efter en stor brownie längd,?
Skitsamma blir bara mindre kalorier i dag då & massa promenad, we think!
Nu ligger vi iallafall i sängen och käkar glass & marsmellooows , oj oj vikten tjejer!
Men de är helg , yees heelg & lov i mon så i dag blir de film & chaillatte , love it!


mysiga små töser ;)


shoppa denna månaden!


väääärldens tråkigaste film !

Tjaa alla sweethearts!
idag har vi vart nere på stan, vi fikade på något litet gulligt café. vi köpte armband, en ljusrosa tunika, örhängen och två läppglans loove it! Sen vid 5 gick vi ner och köpte en brownielängd love it or whaat?! Sen mötte vi älskling och bästis ! Och nu är vi hemma hos Nea och kollar på väärldens tråkigaste skräckfilm och äter brownie och dricker cola,! Haa det, Puss♥


Svar på frågestund !



Hur länge har ni vart vänner?
Bråkar ni ofta?
Hur kan ni vara med varandra jämt?
tröttnar ni aldrig?
vad är det bästa ni vet?
är ni power eller lugna väänner?
delar ni allt med varandra?
oj det blev ett antal frågor (A)
Svar : 1 . 9 år i think ,2 Neej ussh inte direkt? 3. De blir bara så? 4. Va nej? 5. Att sola ?! 5. Beror ela på hur dagen ser ut? , 6. Ja , exakt allt.

Shoppar ni mycket
Svar: Shoppa är väl livet?

hej hej jag hoppas ni svarar mig !:)
1: har ni alltid vart så här tajta ?
2: tror ni ni kommer känna varandra bra livet ut?
3: hur blev ni så här tajta.
4: kan ni ge tips på hur man blir tajt med en kompis man gillar jätte mycket ?
Svar: 1.Nej man måste kämpa för de, 2. Ja , de är nästan en självklarhet 3.Ingen vet direkt .. 4 alltså snacka om allt dela saker med varandra & skaffa bra förtroende till varann.

är ni båda oskulda .? ;O
Svar : Nej

träffas ni varje dag?
hur hinner ni?
tränar ni någonting?
går ni på stan ofta?
Svar: 1. A  2.Vet inte de bara blir så jag menar vi är bästisar? 3a, fotboll och gymnastik . 4.alltid , nej men minst 3 dagar i veckan , we love shopping!

 

1.Är ni båda shopp älskare?
2.Vad gör ni utan att shoppa?
3. har ni alltid vart bästa vänner.
Svar:1. Japp, 2. Lever livet typ? 3.ja , alltså vi föddes som så.

lite frågor :)
1. har någon av er mera " bästa vänner "?
2. umgås ni alltid själva?
3. bråkar ni ofta?
4.Varför började ni blogga ?
5. tycker ni själva att ni är bäst?
6. går nni i ssamma skola?
7.om den ena svek vad gör den andra då?
8. ska ni vara vänner livetut ?
9 det bästa minnet?
Svar1. Nej men själv klart har vi andra vänner men inte direkt bästa .. 2.nej verkligen inte är med massa andra men ibland själva.3. japp alla bråkar och blir tröötta på varandra 4. För vi kände för det. 5 HAHAHA gud vi är alltid bäst? 6 aa, 7 hatar den andra? 8. Ursäkta vaddå ska? Självklart?! 9. När vi strippade i en hiss , ja ta de som ni vill & tolka de också som ni känner för de , men de va en olyckshändelse !

1. är ni verkligen med varandra hela dagarna?
2. vad skulle ni göra om ni inte hade varann?
3. det bästa minnet ?
Svar: 1 japp de är verkligen då , 2. Haha ja du de vet vi inte riktigt! 3. Står där uppe på andra frågan lilla lovers .

1. kommer ni alltid vara tajta?
2. vad är det bästa ni vet?
Svar: 1 Svårt att säga i förväg men hoppas på de. 2. shoppa, we love shopping!

hej jag är nog som alla andra tjejen som längtar varje dag på att ni ska lägga in mera inlägg :) jag har massvis av frågor :)
1. kan ni själva inte satsa mera på er blogg?
(mer inlägg , ny design och mera videoinlägg?)
2. Kommer ni bli kända som bloggare?:)
3. Erat största kärleks problem :)
4. största båket ni haft mellan er:)
5. bästa dagen ni vet?(A)
6. lever ni alltid bäst? :)
kram hoppas ni svarar :)
Svar:1.Jo självklart vi ska börja med det men måste fixa ny design och lite sånt innan;) 2. Ja , vi är kända. 5. SHOPPIING LÖRDAGAR! 6. Livet är som en lek bara att saatsa all in!


back in track


we are back in track men what eveer?! Idag shoppade vi leopard stövlar & fikade på ett ur sött ställe tyvärr inte NK för de var fullt ,  helt oacceptabelt jaag menar vi kom ju ?! Vi blir galna på sånt! Går inte vi i första hand eller?  Men Bella fick nagel fixning för c:a 500 kronor så nu har hon skit snygga naglar , love it!  Nu sitter vi iallafall och äter choklad & kollar på idol , alla suger ju? a skitsamma , vi ska iallafall bli bättre på att blogga nu . Bra va?! Jaaa faan! Puss på alla underbara lovers


En bild vi tog innan stan .

 
Bellas naglar ,
blir ni inte avendsjuka ?!


HELA VECKAN !

Vi är ledsna men så här är de ..
fett dålig uppdatering och så kommer de vara fram över tyvärr¨för ingen utan oss är taggad på att blogga om oss hela dagarna , men jag nea kan berätta lite kort fattat hur veckan har sätt ut för oss.

Måndag : Den var lugn och vi var trötta blev bara en latte & en myys fiilm för nea hade en viktig träning så de var inget shoppande den dagen ..

Tisdag: Kollade vi på min neas älsklings serie  woow va grym den är ! 
Så pratadse jag  med Amin i telefonen också hoho jag bestämde mej också för att vi måste snart dra till sthlm någon helg  jag och bella så man hinner träffa alla goingar , viissst haha :)  wiee! Men  vi fixade också våra naglar och hårinpackning & blabla bla helt enkelt , tjej fix!

Onsdagen : Ingen utav oss  mådde på topp så vi stannade hemma & drog till stan , wii !
Hittade lite smått & gott desutom fikade vi & sånt myysigt , mycket bättren skolan iallafall .. Sen hade nea träning och sånt segt .

Torsdagen var hemsk .. Båda var jätte tröötta och hade spanska prov : inte okej! Men dagen rullade på som alla andra och sen hade nea träning den gick åt helvete ..://

Fredag idaag woow! Tyvärr blir de inte alls mycket uppdatering idag eller under helgen jag nea som sitter och skriver nu är hemma från skolan för jag ska åka till skåne och Bella ska till Dalstorp :( Men nästa vecka är jag nea  ledig hela veckan & Bella är nog för de mesta  "sjuk" nästa vecka så vi hittar nog på massa då och då ska vi bli bättre på uppdatering.. Vi är sjukt ledsna men ni är grymma som fortfarande läser den !

Love to everyone!


'

Låten är till min älsklings tjej / nea westerberg

inget är på topp ..

Godmorgon bloggen !
de är nea som skriver just nu jag är inte direkt på topp just nu fick ett samtal i morse där dom berättade att jag förlorat en nära & kära .. Vet inte vad jag ska göra jag orkar inte göra något alls känns de som och jag måste till skolan .. livet är meningslöst helt ärligt .. Jaja men jag skriver senare när jag är med Bella , love to everyone !

R.i.p Irma Gustavsson du var den finaste personen på jorden du blev 99 år ett år från 100 .. Vi alla minns dej och vi kommer alltid minnas dej du var en ängel för oss alla vi alla älskar dej! Du kommer alltid vara med oss även om du inte finns på denna jorden .. Tack för att du alltid funnits där .! vi älskar dej .


PLAYAHEAD KILLAR NI ÄR SÖTA NI! :)

HAHAHA EN KLOCKREN KOMMENTAR BELLA FICK PÅ PLAYAHEAD!

Killen: Jag har faktiskt följt er blogg din och hon nea sblogg , deelarosa varför lade ni ner den?
Bella: Haha ja vet inte vadådå?
Killen: Den var skojiga att läsa om era dagar, ska ni börja skriva igen?
Bella : Vi vet inte om vi orkar de är jobbigt att vara så akktiva ;)
Killen: Förstår ni inte själva hur roliga ni är att läsa om? Ni kan komma långt!(=
Bella: Haha naaeej vi satasar inte direkt på att bli kända vi kände bara för att blogga ett tag
Killen: Ok.. Men skriv gärna när ni kommer tbxz
Bella: Yee , right:)


Svar på en komentar ..

Hur blev ni så nära vänner?
jag blir avendsjuk :(


b&n svarar: alltså vi är sjukt tajta idag men det har vi absolut kämpat för alltså vi har vart med varandra nästan varje dag i c:a 3 år och även känt varandra i 9 år, nära vänner är något man måste kämpa för . Vi har bråkar en hel del och vi har haft pauser från varandra , men faktiskt under sommaren 09 blev vi som tajtast vi var med varandra hela tiden och alltså vi hör dagligen frågan hur orkar ni & hur kan ni lyckas? Alltså ingen annan är som vi vi har världens sämsta humor , & nu när vi känt varandra så mycket skrattar iv ofta åt gamla skämt & då blir vi som reatard men shiet vilka tjejer haha , Alltså ett tips lita på din närmaste vän & kämpa för att bli tajta! Lyckas ni kommer ni aldrig ångra er , glöm inte att ni kommer ha pauser / falskheter o massa undertiden ! Men va inte avendsjuk de är ur sött men alla kan ha en bästa vän & umgås med hela dagarna:)!


n & b bjuder!

Vi bjuder på ett klockrent minne vi vart med om!
De var så att vi stod i hissen och vi hade hotpants med oss som vi skulle sova i senare för Bella skulle sova hos Nea men så va de ju sjukt varmt ute kom vi på i hissen så vi bestämde oss för att byta om till ett linne i stället för en t-shirt och ett bar hotpants i stället för jeans så  började vi med att ta av oss linne erna och byxorna när vi var nere på entren och precis skulle sätta på oss öppnas hiss dörren! OMG VA PINSAMT DÄR STOD VI I BH & TROSOR FRAMFÖR MINST 7 SKIT SNYGGA men typ 20 åriga killar som skulle på fest någonstans i huset  och vi bara går ut i från hissen med bh och halvt tagit på oss t-shirten & trosor hahaha , de va bara så klockrent men vi såg 2 utan dom bakis nästa dag men värsta morgon frissan ;) haha och dom kände faktiskt igen oss haha !


love to everyone!

Heej alla bloggläsare!
Känns sjukt längesen vi skrev här som ni kanske fattade bråkade vi & då kunde vi ju inte bloggen men alltså vi har vart vänner länge efter de men alltså vi har haft lite blogg paus vi orkade inte med bloggen nämligen , men alltså vi ska försöka hinna med den liten men vi göra saker hela tiden verkligen ;) Men alltså vi fundrerar verkligen på att skita i denna bloggen för de känns så meningslöst ? haha jaja men alltså vi ska försöka orka ett tag till för eran skull! :) Vi ska svara på frågestunden innan helgen promise you! Men nu ska vi fixa oss sen drar vi till skolan , love to everyone / b & n

://

Det finns inte så mycket att skriva ,
lite privata problem för att uppdateringen ska fungera .
vi hörs så fort allting är fine !
Videon är bara till en person bella shelström ..

tjäääna;d

Tjaa bloggän:D
JAG ÄR COOL!
Har inget kul att skriva så jag skriver att jag är cool hela tiden:D
Ha dt, pusss / Bellaa:)


uppdateringen ;o

VI VET ATT VI ÄR BRA PÅ ATT UPPDATERA !
JAG ÄR COOL / bella


RSS 2.0