BELLA BLOGGAR

HEJ DET ÄR BELLA! Nea kommer inte uppdatera dennabloggen för jag är på landet & njuter av livet ! , not.. Men jag har vart en liten buse så var tvbungen och åka med hit .. Blir inte en helg med linnea denna helgen men följ hennes blogg om ni har tråkigt www.neawesterberg.blogg.se , där är det mycket uppdatering & händer massvis av grejer, hoppas jag för eran skull men jag är hemma på söndag & förhoppningsvis hon med så då träffar jag henne , kissees!;) Håll ut för jag är snart hemma ;)!


tröötta på vintern bara vi?!

Ärligt talat det är väl inte bara vi som typ döör och hatar den hära h*lvetes vintern ussh iskallt & alla uggs blir söndriga av allt kaos slask!! Haha som sagt varför är den bra? Nea snubblade & då missade vi våran underbara buss + alla bussar bli försenade av all snö ://


Jaa, sommar skorna är ute mitt på vintern , de stämmer vi hatar vintern!


"helg bloggarna"

Heeej blogg läsare! Bella är på väg hit tror jag man vet aldrig med den lilla prinsessan  .. Jo det är faktiskt rätt jobbigt att underhålla folk i en blogg men vi har bestämt en grej! Vi ska vara " helg bloggarna" typ för att vi orkar inte skriva varje dag om hur tråkig skolan är och alla träningaar och nätrvi ligger framför tvn helt enket soo booring! men ja ska fortsätta prata med min älsklingspojke så höörs vi!;)


BILDER FRÅN NYÅR

Vi bjuder på "nya bilder" Eftersom de va längesen som ni kanske redan visste så firade vi nyår tillsammans med familjerna & sen såklart med goa vänner också så här kommer lite bilder från allt & inget ;) See & njuut!












HEMMA ÄR BÄST!

Hemma! Kom nyss hem sitter här brevid Bella en otroligt bra start på dagen har vi lyckats med ! & Vi snackade i flera minuter om allt och inget klockan är typ halv 12 & min träning börjar tre så nu ska vi göra hallon smoothie & njuta av den och kolla på filmer / tv & bara njuta av livet ha-ha! (L)


Mobil bloggar direkt från ett mysig café!

Heej bloggläsare ! Chockade? vi med men vi har bestämt oss nu vi ska fortsätta blogga tillsammans! Så många läsare tycker att det är så mysigt när vi två bloggar så vi fortsätter ett tag till allafall & jaa vi lovar inte så som vi sa sist utan nu köör vi vårat race ! Just nu sitter vi på ett Cafe & äter goa morgon mackor & driker Cappucino , mumms! Vi bloggar då vi kommit hem igen, soo kiisseees!


RSS 2.0