biologi!!!


NEA ÄR 15 !

Sötnosar vi bjuder på en video eftersom jag fyller 15 idag ! Ta de med massor med humor & lär er hur man gör för att vara bästa föräldrarna!

kommer strax!!

Görs en ny video igen ! Är uppe tidigast imon!


COPYCATS ..

Oj vi märkte nyss att våra "största konkurenter" börjat blogga igen som dom säger och att vi är äckliga copycats? Ursäkta synd att ni då tar vårat namn och gör om det till www.deelaorange.blogg.se vi menar vilka är mognast nu? Hur orkar dom?  Vi vet att de är vi you love ;)?


för er !!


TJA TJA!

TJA TJA ! Bella och Nea här och de är f r e d a g vilket betyder massor av uppdatering? ;) Saknat oss? Förstod det .. Just nu sitter vi och taggar med lite godis . Ska ju fixa en ny video snart om några minuter vi har bara inte valt vad den ska handla om men som ni redan vet gör vi dom bästa videosarna , sant? yes yääh!! Vi hör av oss snart , sakna inte oss , för vi saknar inte er ..




äntligen back!


..


GÅRKVÄLLEN!

Godmorgon alla läsare! Det är jag nea som bloggar nu för jag har morgon träning som väntar .. Vi hade en galen kväll igår så jag tror Bella fortfarande sover , dock sov hon inte hos mej. Jag tror att jag ska möta upp henne idag men hon hade mycket träning runt 3 - 19 så efter de i sånnafall ;)! Statistiken va grym i går , haha !. Ny video kommer idag förhoppningsvis vet inte vad den ska handla om men de lär vi komma på .. Ska äta upp min frukost och sen dra mej så höörs vi senare . / nea


En enda lycka . (L)

TA DE MED HUMOR ..


NY VIDEO PÅ G !!


GODMORGON!

Tja tja plugget börjar snart sen går vi där hela dag allafall Bella nea slutar halv 12 idag sen blir de någonting och sen i kväll får vi se skulle igentligen träffa massa goa människor men eftersom ingen utav nea och Bella har någon röst kvar och är  genom förskylda får vi se hur de blir me den saken .. :( Skitsamma ni visste väl att de kommer en video till idag ? Fjortis som ämne . (  bella valde !! ).


Värdens skönaste ...

tja tja !

Vi ses så snabbt som möjligt med en ny video men hinner inte just nu för nea ska springa till träningen!! Vissa har ju mer bråttom än andra här i livet , helt klart men bella jag , bella ska ju bara steeka vidare i denna solen ! Hööörs ..


möta upp ***

Tja ! Bella aka värdens bästa bloggerska sitter och bloggar med sin bloggerska nea. Vi ska strax möta upp neas ex dom har ju endel att lämna till varann om man säger så , 10 månader då fattar ni .. Skit samma vi längtar hur mycket som helst till helgen! För då kan vi blogga så  som ni gillar och så slår vi klackarna högt på borden . :D Ni visste väl att vi är sveriges mest efterblivna bloggerskor? ( nu veet ni .)




...

NY VIDEO KOMMER IN IMON!

VIDEON!

Bella är på dejt , jag hade feber men jag filmar allafall , ;) Kanske inte bland topp videosarna vi gjort men den funkar !


NY VIDEO PÅ G!

Shaa bloggen! Vi skulle ju komma tillbaks på måndag men vips så är vi häär, vilket grymt väder de är ute eller va säger ni? Skitsamma idag tog de slut mellan nea och hennes kille man kan ju säga så här 10 månader av lycka .. Yes vill ni veta mera om varför osv sök på www.neawesterberg.blogg.se där står de massa mera om den love storyn , whatever en ny video laddaas de är en "lär dej dejta video", där går Bella på dejt med en annan tjej, nea ville inte ställa upp i den videon för hon hade "feber" i går och låg och sov typ? men hon är filmare allafall! den kommer upp inom några minuter , grymt va ?


vi ses på måndag!

Tja! kommer med både dåliga och bra nyheter Deelarosa tar pause från och med idag men vi är tillbaks på måndag för Bella ska dra til Landet och nea måste träna istället .. Men idag ska vi dra till någon bad och showa lite där , yes bilder kommer allafall därifrån .. love / nea & bella


svar på kommentar

helloj tjejer!
Ni har verkligen energi och har gjort en grym blogg , fortsätt så här ni kan gå långt!jag läser en hel del bloggar och eran är bland de bästa. Jag önskar bara ni kunde bjuda lite mera på erat privat liv och uppdatera mera , de står "our weekends in words" vaddå ska ni bara uppdatera på helger? SNÄLLA GÖR PÅ VARDAGAR MED! ( NI KOMMER LOSA LÄSARE ANNARS!)

Svar: Vi vill inte bjuda så mycket på privat livet för de är så sjukt tråkigt att läsa om andras iv , och tänker inte lägga ner all tid på denna bloggen .. Vi uppdaterar bara på helger oftast därför på vardagar hinner vi inte , eftersom vi gör annat en massa videosar till er ! ;)


nu köör vi

Halloj ni coola efterblivna läsare , lite uppdatering om livet kände vi att ni skulle behöva .. schyssta va? what ever ikväll blir det inget sitta hemma och sura över livets sämsta mening , kärleken .. Utan nu köör vi ivet riktiga mening . vad är bättre än en tjejkväll när man tränat 6 ½ timma , först bubbel bad och drinkar sen kör vi film / poker och det riktiga livet !! Så funkar det för oss innan klackarna slår i taket , avendsjuka , ha de skulle vi fan också vart alltså .. Avendsjuka leder oftast till elaka kommentarer men brudar / pojkar we don´t care and that´s sucks .. ? Vi hörs i mon bitti när klackarna och alt dansande tagit slut . Ha en underbar kväll de är ju för f*n lov och då är man värd exakt allting , inte sant ? jo förbövelen !!!!


 

SHOOW TIME AGAIN


godmorgon


not care face!

videon kommer inte upp idag den har avbrutis 4 gånger nu , sorry men vi lovar så fort den är klar lägger vi ut den! okej? Don´t be angry, because we don´t care . Bjuder på en gammal video istället , ( inte den bästa men inget care på oss )


videon laddar fortfarande ..

om 5 timmar är våran video klar laddad .. den tar tid vi vet . youtubes fel ..

vår humooor!


svara på kommentar!


Hej ! Jag har en liten fråga. tjänar du pengar på din blogg? Kram www.jossis.se
Svar : min blogg .. ? Menar ni våran deelarosa eller nea egna? Vi tjänar på våran ( en himmla massa " snabba cash" men inte nea på hennes eftersom våran är så sjukt mycket bättre , ;)

video laddar ..

Cha cha bitches! Japp ny "proffig design", kändes att de behövdes eftersom ni läsare ökar på reält, coolt va? Tycker inte vi allafall , sånt tar man väl förgivet? men what ever om några minuter / timmar kommer våran nya video vi gjort upp! Den kommer upp när youtube börjar fungera ..


coolare än ni någonsin kommer bli !!


video från våran promenad ..


så här slutade stan rundan ..

Vi drog till stan idag om ni inte fattade det med våran vän , sjukt gal1 blev de inte riktigt som vi tänkt oss men aah , ni kan själva se resultatet!




crazy ..

Vi har gjort Anna ankan videon men den blev inte så bra eftersom hela kvällen blev galen på sitt sätt . Men men förlåt oss men vi kör en video någon filmade igår .. Vissa människor bjuder på sig mer än andra ,heltklart!  TIPS sänk ljudet!


förlåt ..


vanligt inlägg ..


en video till!

Godmorgon! Nu ligger vi och bråkar om täcket och så ser vi hur statiskteken ökar , äntligen förstår ni att denna bloggen är bäst helt klart men skitsamma idag blir de ingte bloggande försen ikväll vi har också planerat dagens "tema" på en video. En sak är helt klar de bästa temat någonsin vi har valt Anna Anka och Maria Montazami , de borde ni inte missa, men nu ska vi fortsätta sova . / Bella och Nea , you love us ..

4 sanningar om oss

BELLA AKA VÄRLDENS BÄSTA BLOGGERSKA
*Bella har IG i svenska.
*alla vi som tycker bella borde blogga oftare än nea på neas blogg.
*Bella aka världens bästa bloggerska( när hon är med på neas blogg)(hon vill ju inte ha en egen blogg bara för att hon skulle bli så känd då och hennes data hade gått sönder av alla läsare.)
*vi hatar att blogga men gör de för er !

dagens

Vi har inte bloggat idag med mening faktiskt nea har tagit en paus med sin kille nu ett tag ..och ni fattar ju själva hur man mår och vi har en lång story att tala om men orkar inte så vi bjuder på en video istället! ;) love us ..


love


SHUT UP !


love love love!!

10 månader - bråk - ledsen linnea men skitsamma just nu även om hon mår piss och skulle igentligen leva livet idag men förändringar är vanligt i ett vanligt liv , whatever nu ska lasse & hasse komma till det viktigaste about us .. we mean the "real life" .. Let´s start with bilder and after that we can go to movies ..us style!!!






yes, love us ..


HEJ BITCHES!

Hej våran underbara blogg!Som vi har lovat kommer vi ju att blogga på helgerna så mycket som de går och vi börjar right now! wohoo detta kommer att bli totally fabulous! hahah vi kom precis hem från our friend Lennart Jönsson. Ha-ha JOKE! nej men vi kom hem från en kompis. ajaa ni får ett gött videoinlägg e little bit later, och som alltid kommer vi vara bäst på jorden. See you later alegator!:D Härlig bild får ni sålänge!


Neas dirty secret på bild också!


hellou all stars!

Godmorgon på er! Grymt idag startar vi ju! men just nu är de linnea som skriver för jag ska strax dra ttill träningen men efter det ska jag möta upp Bella direkt! Najs va ? Lovade ju er en rolig blogg men de kommer , promise you! Men men vi hörs runt 2? puss!

RSS 2.0